Taktekker

Tak Vest utfører taktekking av alle typer tak og membraner i Bergen og omegn, både for private og på næringsbygg.

Enten du har behov for utskiftning, reparasjon og vedlikehold av eksisterende tak eller skal legge helt nytt – Tak Vest tar jobben! Vi tilbyr også en gunstig serviceavtale, slik at vi sørger for at taket ditt alltid er i best mulig stand.

Spør oss gjerne om hvilken form for taktekking som passer til ditt bygg – vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring.

Vi er medlem av Team Icopal

Team Icopal er et samarbeid mellom Icopal og selvstendige takentreprenører, startet i 2001.

Icopal Tak AS er landets største takentreprenør, og størst på tekking av flate tak i Norge. Icopal har levert kvalitetsprodukter for tak i mer enn 100 år.

Velprøvde produkter, solid taktekkeerfaring samt kurs og teknisk bistand gjør dette samarbeidet til en suksess. Vårt mål er å levere høy kvalitet til konkurransedyktig pris.

Les mer om Team Icopal.

Leverandører

Tak fra Icopal

Vi bruker Icopal som vår leverandør av tak. Icopal er Norges ledende leverandør av produkter til skråtak og flate tak.

Icopal takshingel og AeroDek takpanner er velkjente produkter til tekking av skrå tak, mens Icopals velkjente asfalt takbelegg er dominerende innen tekking av flate tak.

Icopal er medlem av det internasjonale Icopalkonsernet som inkludere mange land i Europa og USA. Dette samarbeidet sikrer at Icopal til enhver tid følger med i utviklingen av produkter og metoder innenfor sine virksomhetsområder.

Les mer om Icopals produkter.