Team Icopal Medlem

Markedets ledende kvalitetsprodukter er den første forutsetningen for å få et perfekt fungerende tak. Den andre er at produktene blir riktig montert. Det gjelder å gjøre det riktig hele veien.

Kompetanse

Medlemmene av Team Icopal-kjeden har årelang erfaring og godt opparbeidet kompetanse som skal sikre deg tett tak. I samarbeid med takprodusenten Icopal har vi utviklet kvalitetsstandarder og gjennomført kurs på det vi mener er markedets beste tekkemetode. Denne erfarings- og kompetanseutviklingen, samt kontaktnettet innen kjeden, sikrer deg tett tak, uansett prosjekt.

Yrkesstolthet

Alle våre taktekkere er stolte av sitt yrke og jobben de utfører. Vi setter vår ære i å levere deg taktekking med høy kvalitet til konkurransedyktig pris. Icopal har godt over 100 års erfaring som Norges største produsent av takbelegg.

I det daglige utfører vi alt fra små vedlikeholdsjobber til store oppdrag, enten det gjelder rehabilitering eller nybygg. Gjennom vår tilknytning til Team Icopal har vi også mulighet for å samarbeide med andre Team Icopal-bedrifter på større oppdrag.

Kvalitet gir totaløkonomi som lønner seg!

Ovenstående punkter kan oppsummeres i kvalitetstekking for ditt prosjekt. Vi er konkurransedyktige på rene prissammenligninger, men tør påstå at forskjellen blir enda større i vår favør hvis man etter noen år vurderer totaløkonomien:

  • Vi gir gode råd i forbindelse med prosjekteringen
  • Vi utfører jobben innen tidsrammen til avtalt pris
  • Vi tekker med produkter med svært lang levetid
  • Vi utfører jobben etter metoder som sikrer tette tak

Kort sagt leverer vi trygghet til en konkurransedyktig pris.

Kjøp av taktekking er en tillitssak. Dette vet vi betyr mye for deg som kunde, og vi vil gjøre alt for å bevise at valg av Team Icopal er et trygt valg.