Kaizer skjøtefrie takrenner

Vår samarbeidspartner Os Blikk leverer takrenner fra Kaizer, som siden 2009 har vært ledende aktør på skjøtefrie takrenner i Norge.

Skjøtefrie takrenner betyr at du slipper å bekymre deg for lekkasjer. Ingen skjøter betyr derfor mindre vedlikehold.

Rask montering

Kaizer skjøtefrie takrenner produseres på byggeplassen og blir derfor skreddersydd boligen med millimeterpresisjon. Effektiv og rask montering gir håndverkeren en stor besparelse av tid.

Effektiv beskyttelse mot vær og vind

Kaizer skjøtefrie takrenner er utviklet for å beskytte boligen mot det tøffe norske klimaet med snø, is, vann og store temperatursvingninger. Takrennens unike form gir en sterk konstruksjon og sørger for 40% mer vannkapasitet enn en tradisjonell 5″ takrenne med skjøter.

Kaizer sine takrenner har også en løvstopper som er konstruert slik at den hindrer løvet fra å komme ned i takrenner og nedløp. Vinden sørger senere for at løvet faller ned på bakken, og du slipper og tenke på vedlikehold og fjerning av løv fra takrennene.

Gir en penere fasade

En vakker takrenne gir en penere fasade. Den markerer overgangen mellom taket og resten av boligen. Innvendige kroker sørger for et estetisk utseende og rene linjer. Et stort utvalg av farger og metaller gir deg valgmuligheter.

Metaller du kan velge mellom er: Aluminium, Kobber og Sink.

Fargene du kan velge mellom er: Svart, Hvit, Blank, Mørk grå, Sølv metall, Rød og Brun.

Les mer på Kaizers hjemmeside.